Hästsport

Trav
Det vanligaste inom betting är hästsport och fotboll. När man pratar betting inom hästsport pratar man nästan alltid om trav. Om du vill betta online på trav så är ATG den största betting sidan inom trav sen har tillexempel Unibet också trav. När du bettar inom trav kan du betta tillexempel på vilken häst som vinner loppet, vilken häst som drar in mest pengar under året, vilken häst som vinner Elitloppet eller vilken tid hästen som vinner kommer in på. De vanligaste spelformerna inom trav är V64, V65, V75 och Dagens Dubbel.

V64

Spelas på onsdagar och oftast på Solvalla i Stockholm med en vinstpott runt 10 miljoner. Det är 6 lopp och du kan vinna på 4, 5 eller 6 rätt. Får du 6 rätt får du inte 10 miljoner, pengarna delas upp på antalet spelare med lika många rätt.

V65

Har funnits i Sverige sedan 1974 och spelades endast på Solvalla i Stockholm. V65 var Sveriges största trav lopp och spelades alltid på lördagar fram till 1993. Efter det tog V75 över lördagen och blev Sveriges största lopp. Nu spelas V65 istället 5 dagar i veckan på olika travbanor runt om i Sverige, du vinner på 5 eller 6 rätt.

V75

Sveriges mest kända travtävling startade 30 oktober 1993 och spelas på lördag. Men om det är storhelg spelas V75 istället på söndagar, det består av 7 lopp och man vinner på 5,6 eller 7 rätt. En ensam vinnare på 7 rätt kan få upp till 20miljoner kronor och om det är jackpot kan en ensam spelare få upp till 50 miljoner kronor. Jackpot och blir det när ingen hade 7 rätt föregående vecka/veckor och då går pengarna över till nästa vecka och det kallas jackpot.

Dagens Dubbel

Grundades 30 december 1987 och består av två lopp för att kunna vinna måste du pricka in båda loppen. Dagens Dubbel går varje dag som det även går en V64, V65 eller en V75.