Svensk betting

Om det är något som vi svenskar gillar att betta på så är det sport, framförallt fotboll på Stryktipset. Det är en klassisk och närapå traditionsenligt grej att tippa sina 13 rader och följa matcherna. Att få 13 rätt är såklart en del av målet, men framförallt är det nog känslan i att tippa som ger mest nöje. Det är över 1 miljon svenskar som fyller i sin rad varje vecka, och säkerligen har nätbettingen gjort att ännu fler satsar på sina rader. Att tippa stryktips på nätet innebär också fler möjligheter än hos ditt lokala ombud. Här kan du betta live på t.ex. halvtidsresultat och näste målgörare. Du kan också skicka in bara en rad, något som de flesta ombud inte tar emot.

Spelmonopolet i Sverige står Svenska spel för, och det är också dem som innehar det klassiska Stryktipset sedan 90-talet. Men det finns även andra aktörer på den svenska marknaden, som visserligen inte har en fysisk adress i Sverige, men som riktar sig till den svenska marknaden. Här har vi t. ex. Betsson, som lanserat ett stryktips kallat Ettkrysstvå (1X2). Ståendes utanför den svenska statens monopol kan du som spelare räkna med att få ut ännu lite mer vinst här, både oftare och större. När du ska betta är det en fördel att navigera runt bland olika sajter,dels för att känna in känslan inför vissa matcher och dels för att jämföra oddsen. En fördel med att använda sig av de svenska sidorna är förstås att all information är på svenska, dessutom har de hög trovärdighet och du kan lita på att odds och experter gör sitt bästa.

Vill du inte betta på sport kan du istället ägna dig åt att spåna på när den första snön faller eller vem som vinner Nobelpriset i litteratur!